Het SHARK CMS leent zich uitermate voor maatwerk toepassingen

Dankzij de modulaire opzet kan een site verrijkt worden met vele uiteenlopende functionaliteiten. Van eenvoudige koppelingen tot complexe automatiseringsprocessen.

Op deze pagina tref je een overzicht van de functies die we aan een SHARK site kunnen toevoegen, maar let wel, de mogelijkheden zijn eindeloos. Benieuwd of jouw wensen ook te realiseren zijn? Schroom dan niet contact met ons op te nemen.

Pagina’s en functies voor specifieke gebruikers

In sommige situaties zul je een onderscheid willen maken tussen verschillende gebruikers op je site. Denk aan afgeschermde pagina’s of inschrijfmogelijkheden die alleen te gebruiken zijn na een inlog. Afhankelijk van je doelstellingen zijn er vele toepassingen te gebruiken.

Integratie van sociale media

Overal op het web kom je koppelingen met social media tegen. Van een simpele ‘Like’-knop, tot het complete registratie proces. Ook iets voor jouw nieuwe SHARK site? We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Community's en interactieve platformen

Sites waarbij de interactie tussen leden centraal staat, kunnen van grote waarde voor een organisatie zijn. Bij dit soort sites wordt onderscheid gemaakt tussen het ‘admin-gedeelte’ van de leden en de website-beheerder.

Een centrale informatie database

Indien je op meerdere sites en met grote hoeveelheden informatie aan de slag wil, kan het raadzaam zijn om een asset-manager toe te passen. In deze centrale database voeg je al je informatie toe om het vervolgens op diverse sites en in verschillende contexten te presenteren.

Betalingen, ook zonder webshop goed toepasbaar

Niet alleen onze SHARK Plaza webshops hebben baat bij een degelijke financiële afhandeling, maar ook vele andere site kunnen hier voordeel uit halen. Ticketverkoop, evenementinschrijvingen, donaties, er zijn vele situaties waarin een goede payment oplossing uitkomst biedt.

Bedrijfsprocessen geautomatiseerd

Als ervaren webdeveloper kent Trefnet de klappen van de zweep op het gebied van automatisering. Binnen vele bedrijfsprocessen kan de website (of een speciaal ontwikkelde tool) voor een efficiëntere bedrijfsvoering zorgen.

Pas locatiedata op een slimme manier toe

Door het koppelen van de vrij te gebruiken BAG-database (Basisregistraties Adressen en Gebouwen) kan een grote reeks aan toepassingen worden verrijkt. Denk bijvoorbeeld aan het auto-aanvullen van formulieren of een ‘shop-finder’.

Zelf SHARK CMS proberen?

We kunnen nog zo hard roepen dat SHARK CMS zo gebruiksvriendelijk is, maar we kunnen je natuurlijk pas echt overtuigen als je het zelf een keer hebt geprobeerd.

Vraag een demo aan

Maatwerk websites

Elke SHARK website wordt op maat voor je gemaakt zodat deze volledig aansluit op jouw behoeften. Benieuwd naar de uiteenlopende toepassingen?

Bekijk de mogelijkheden

Benieuwd of jouw ideeën te realiseren zijn?

Heb jij bepaalde wensen die jij eigenlijk liever eens bespreekt? Laat je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Neem contact op met Trefnet
BEL ONS MAIL ONS ROUTE